ONES DE XOC

La Teràpia d’Ones de Xoc és un dispositiu multidisciplinari utilitzat en ortopèdia, fisioteràpia, medicina esportiva, urologia i medicina veterinària. Els seus principals beneficis són el ràpid alleujament del dolor i restauració de la mobilitat. Això, junt a ser una teràpia no quirúrgica, sense necessitat d’analgèsics, fa que sigui una teràpia ideal per accelerar la recuperació i curar diverses indicacions que causen dolor agut o crònic.

Mecanisme d’Acció

L’Ona de xoc és una ona acústica que porta molta energia als punts dolorosos y teixits Mioesqueletals amb condicions subagudes, subcròniques y cròniques. L’energia promou la regeneració i processos reparatius del ossos, els tendons i altres teixits tous.

Les ones de xoc es caracteritzen pel canvi de salt de la pressió, de gran amplitud i curta periodicitat. L’energia cinètica del projectil, generada per l’aire comprimit, es transfereix al transmissor en l’extrem de l’aplicador i endinsant-se en el teixit.

Entre les seves indicacions més destacades estan les tendinitis càlciques de l’espatlla, encara que es poden aplicar en un gran número de patologies, com són: Fascitis plantar, tendinitis aquilea, trocanteritis, epicondilitis.